Koop de beste producten snel en eenvoudig online!

Heb je er alles aan gedaan om meer verkopen in je online winkel te krijgen? Als je einddoel een stabiele, jaarrond winst is (en van wie is dat niet?), Dan zul je meer moeten doen dan hier en daar een tweet sturen.

Gebruik deze zoekwoorden natuurlijk in elk van uw productbeschrijvingen, anders worden potentiële klanten uitgeschakeld. Gebruik slechts één trefwoord per beschrijving / productnaam. de beste haarmaskers voor gezond haar.

Hieronder vindt u 34 eenvoudige, maar effectieve manieren om uw online winkel op verschillende manieren te promoten. U weet pas wat voor u werkt als u het probeert, en net als op een fysieke locatie komen klanten niet opdagen als ze niet weten dat u er bent.

De 10 beste producten

Met Google voor detailhandel kunt u uw productfeed aan hun site toevoegen, zodat kopers uw winkel gemakkelijk online kunnen ontdekken. 10 beste producten uitkiezen.

Zorg ervoor dat u dit regelmatig doet. Van het profiteren van kerstinkopen (ontvang 15% korting voor Vaderdag, 31% korting voor Halloween, 50% korting op geselecteerde items op Black Friday, etc.) tot het aanbieden van geweldige deals zonder enige reden, dit zal u helpen verzekeren regelmatig webverkeer hebben.

2. Gebruik e-mailmarketing om klanten eraan te herinneren om te winkelen
Wanneer u uw webwinkel voor het eerst opent, wilt u een e-mail sturen waarin deze wordt aangekondigd in uw database. Zorg ervoor dat het rechtstreeks vanuit de e-mail naar uw winkel linkt.

Zodra u dit hebt gedaan, kunt u wekelijks (indien mogelijk) nieuwsbrieven sturen waarin uw producten worden belicht met geweldige afbeeldingen en overtuigende, maar beknopte inhoud die rechtstreeks naar elk product linkt om ze gemakkelijk te kunnen kopen.

Als u verkopen heeft, zorg er dan voor dat u deze via e-mail aankondigt en promoot, zodat klanten meteen kunnen profiteren van uw exclusieve prijzen. MailChimp is een gratis, gebruiksvriendelijke optie voor eigenaren van kleine bedrijven.